معرفی برنامه امتیازدهی الکترونیکی True Score

برنامه امتیازدهی True Score

توسعه ی تکنولوژی و تاثیر آن بر روی زندگی و افزایش دقت و راحتی کار انکارناپذیر است. در ورزش تیراندازی ، امتیازدهی یکی از بخشهای مهم برگزاری مسابقات محسوب می شود. در دو دهه گذشته توسعه نرم افزاری برای افزایش ضریب دقت و سرعت عمل در امتیازدهی بخصوص در رقابت هایی با تعداد زیادی شرکت کننده، صورت گرفته است. استفاده از نرم افزارها و ابزارهای مرتبط با امتیازدهی الکترونیکی در رقابت تیراندازی نیز در دهه ی اخیر پیشرفت های زیادی داشته است. برنامه ی True Score،  یکی از نرم افزارهایی است که در تیراندازی بنچ رست ریم فایر و بادی برای این منظور استفاده می شود. 

بنچ رست آفریقای جنوبی به عنوان یکی از اعضای مؤسس فدراسیون جهانی بنچ رست ریم فایر و بادی WRABF ، در این زمینه پیشرو بوده است. در سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳،  نرم افزار True score برای امتیازدهی اهداف بنچ رست WRABF، برنامه نویسی و توسط SAPSSF توسعه داده شده است. 

استفاده از True Score در رقابت های WRABF

در مسابقات کاپ جهانی ۲۰۱۳ جمهوری چک ، امتیازدهی اهداف شرکت کنندگان در مسابقات، زمان زیادی می برده و درصد اعتراضات نیز بالا بوده است.  آقای چمبرلین توسعه دهنده و صاحب امتیاز نرم افزار True Score با ارایه ی نتایج مثبت استفاده از این نرم افزار در رقابت های آفریقای جنوبی در مجمع عمومی نمایندگان ، پیشنهاد استفاده از این نرم افزار در رفابت های WRABF را می دهد. به دنبال این پیشنهاد ، مجمع عمومی نمایندگان و کمیته اجرایی فدراسیون جهانی، استفاده از این نرم افزار را برای مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۵ تصویب می کنند. استفاده از این نرم افزار در رقابت های قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۵ سیدنی – بریسبان، تاثیر زیادی در بهبود امتیازدهی رقابت های قهرمانی جهانی داشت.

توسعه برنامه 

در مسابقات ۲۰۱۵ استرالیا ، توسعه و تکمیل این نرم افزار به نسخه ای بالاتر مطرح و طبق تصمیمات اخذ شده با همکاری مالی اعضای WRABF ، هزینه ی این طرح ( هزینه ای حدود ۵,۰۰۰ دلاری ) مورد تایید قرار گرفت. با توجه به اعلام آمادگی اعضای این فدراسیون ، قرار بر این شد تا هر کشور عضو با پرداخت ۲۰۰ دلار مشارکت نماید. ایران نیز به عنوان یکی از اعضای جدید WRABF و برای توسعه تیراندازی بنچ رست ، اعلام همکاری نمود. در حال حاضر از true score  در رقابت های انجمن تیراندازان بنچ رست ایران (IRBRS) استفاده می شود. 

بعد از مسابقات قهرمانی جهانی ۲۰۱۵ ، در مسابقات کاپ جهانی بعدی در اسلونی ۲۰۱۷ بار دیگر از true score برای امتیازدهی استفاده شد. تیم اجرایی مسابقات که شامل اعضای بنچ رست آلمان و اسلونی بودند، عملکرد به مراتب بهتری نسبت به سال ۲۰۱۵ داشتند. با اینحال نظر آقای چمبرلین این بود که زمان کلی و میزان خطاها باید بسیار کمتر می بود. تجربیات استفاده از این برنامه را در مقاله ای جدا با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. 

اهداف مورد استفاده در امتیازدهی با true score

برای امتیازدهی با برنامه true score از اهداف (سیبل) های مخصوصی که به در دو رنگ آبی و قرمز چاپ می شوند، استفاده می گردد. اهداف رایج سیاه و سفید قابل استفاده برای این کار نیست. دلیل آن این است که برنامه، محل حفره ی شلیک ها را بر اساس رنگ سیاه شناخته و بر روی تصویر اسکن شده دنبال فضاهایی به رنگ سیاه خواهد بود. 

از لینک زیر می توانید فایل هدف استاندارد برای امتیازدهی الکترونیکی مورد استفاده در WRABF را دانلود نمایید. زمان چاپ باید به چاپ دقیق و چهارگوش بودن آن دقت کرده و ۱۰۰ درصد در اندازه A3 باشند.

۲۵m Air Rifle Target Coloure

 

در ویدئوی زیر با مراحل اسکن و امتیازدهی بوسیله این برنامه آشنا شوید. (تهیه شده توسط Slovenia benchrest) :

[aparat id=”OlH0A”]

آقای مارکوس فلدمن نماینده کشور آلمان برای این نرم افزار یک افزونه با استفاده از امکانات ماکرو میکروسافت آفیس اکسل تهیه کرده است که می توان پس از امتیازدهی، برچسبی که امتیاز هر ۲۵ هدف کارت در آن مشخص شده را بوسیله یک دستگاه چاپ بارکد بر روی کارت هدف پرینت کرد. در ویدئویی که توسط آقای فلدمن تهیه شده است می توانید چگونگی انجام کار را ببینید.

[aparat id=”YhqLv”]

 


راهنمای استفاده از برنامه True Score

همراه با نرم افزار و در پکیج آن فایل راهنمای استفاده از برنامه قرار داده شده است. این راهنما را به زبان فارسی برای استفاده قرار می دهیم. در بخش هایی از راهنما برای گویا بودن توضیحات از تصاویر بیشتری استفاده شده که توسط تیم ما تهیه شده است. انجمن تیراندازان بنچ رست ایران و تیم فنی در ادامه تجربیات خود از استفاده از این نرم افزار را در قالب یک راهنما و مقاله دیگر در اختیار علاقمندان قرار خواهد داد. 

 

مقدمه 

هدف از این راهنما این است که به شما در درک و نحوه استفاده از برنامه True score کمک نماید. این برنامه بسیار ابتدایی است و با یک یا دوبار استفاده از آن ، اعتماد به نفس لازم برای استفاده های بعدی از آن را بدست می آورید. مقاومت در برابر تغییر ، رفتاری طبیعی در انسان است و طبیعی است که در آغاز ، برای استفاده از این برنامه تردید داشته باشید. می توانم به شما اطمینان دهم که بعد از چند بار استفاده از آن هرگز به گذشته نگاه نخواهید کرد و این برنامه ، تنها برنامه مورد استفاده شما خواهد بود.

تدوین و توسعه این برنامه و آزمایش های گسترده روی آن در آفریقای جنوبی صورت گرفته است. در ادامه کشور استرالیا در رقابت های قهرمانی خود آن را آزمایش و با موفقیت در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۵ بریسبان از آن استفاده کرد. بعد از آن فدراسیون جهانی بنچ رست ریم فایر و بادی در رقابت های کاپ جهانی ۲۰۱۷ اسلونی استفاده کرد.

این راهنما به بخش های کوچک تری تقسیم شده که همه چیز را به صورت گام به گام توضیح می دهد. نکته آخر اینکه ، فلسفه ما این است که همچنان که راه های بهتری برای انجام کارها یاد گرفته و پیدا می کنیم، آنها را بین خودمان به اشتراک بگذاریم.

تجهیزات مورد نیاز :

برنامه ترواسکور از تصاویر اسکن شده با فرمت JPG استفاده می کند. برای استفاده اثربخش از این برنامه به تجهیزات زیر نیاز دارید :

اسکنر

برای امتیازدهی الکترونکی با ترواسکور به فایلی با فرمت JPG نیاز داریم. هر نوع اسکنری که بتواند اهداف در اندازه A3 را با کیفیت ۳۰۰dpi اسکن کند ، قابل استفاده است. در صورتی که اسکنر دارای حافظه مستقل باشد می توان عملیات اسکن را بر روی آن انجام داد یا اینکه دستگاه را مستقیما به کامپیوتر وصل کرد. معمولا اسکنر بزرگ ترین دستگاه مورد نیاز است و این همان حوزه ای است که می توان به دنبال اقدامات آلترنایتیوی همانند عکس گرفتن بود.

کاور سیاه 

برای پوشاند هدف در اسکنر از کاور سیاه استفاده می شود (برخی اسکنرها به صورت پیش فرض دارای درپوشی به رنگ مشکی هستند). به این دلیل که اسکنر نور سفید را از بین سوراخ های شلیک ، عبور می دهد. در صورتیکه در این وضعیت هدف پوشانده شده نباشد، پس زمینه سوراخ شلیک ها ، در تصویر اسکن شده سفید خواهد بود و برنامه نمی تواند سوراخ شلیک ها را تشخیص دهد. در این برنامه لازم است تا این سوراخ ها به رنگ سیاه باشند. این کاور را باید خودتان بسازید و باید هم ارزان باشد. اندازه کاور باید دست کم A3 باشد. رنگ قسمت داخلی آن باید سیاه باشد ، اما نه سیاه براق چرا که باعث انکسار نور می شود. رنگ سیاه مات بهترین کارآیی را دارد.

کامپیوتر / لپ تاپ 

هر نوع دستگاهی با سیستم عاملی ویندوز XP یا نسخه های بالاتر ، برای اجرای این برنامه کافی است. سیستم عامل های لینوکس و یا مک از این برنامه پشتیبانی نمی کنند. برای اجرای برنامه باید برنامه Java نسخه ۷ یا ۸ نصب باشد.

اهداف (سیبل ها) 

اهداف تفنگ بادی و ریم فایر مورد استفاده برای این برنامه بسیار خاص هستند. این اهداف بر خلاف هدف های رایج سیاه و سفید، به صورت رنگی ( آبی – قرمز) هستند. دلیل انتخاب این رنگ ها، این است که برنامه از تصاویر اسکن شده برای امتیازدهی استفاده می کند و سوراخ های ایجاد شده توسط ساچمه یا گلوله ریم فایر پس از اسکن، سیاه رنگ خواهند بود. در نتیجه، برنامه به دنبال نقاط سیاه رنگ می گردد. بنابراین، اهداف سیاه و سفید رایج در این برنامه قابل استفاده نمی باشد.

فایل نمونه هدف که می توانید از آن برای چاپ استفاده کنید ، به همراه برنامه ارایه شده است. مهم است که هدف به صورت صد در صد صحیح و چهارگوش چاپ شود. ( در بخش ابتدایی قابل دانلود است)

کاغذ مورد استفاده هم باید دقیقا در اندازه A3 و چهارگوش برش خورده باشد. در صورتی که کاغذ کج باشد ( مرحله برش یا چاپ) تصویر نیز کج اسکن خواهد شد و در طول امتیازدهی با مشکلاتی مواجه خواهید شد. هدفی که به پیوست برنامه با فرمت PDF است کاملا صحیح و آماده چاپ می باشد. ( کاغذ با وزن ۳۰۰ گرم یا بالاتر باید استفاده شود)

نحوه نصب برنامه

این نرم افزار رمزنگاری نشده است و می توان به صورت مستقیم نصب شود. فایل ” install_truescore1.80.exe ” را می توان بر روی هارددیسک ذخیره کرد. تنها کافی است تا دوبار بر روی فایل کلیک کنید تا برنامه نصب شود. نصب برنامه کمتر از ۳۰ ثانیه طول می کشد. برنامه بر روی درایو C دستگاه شما نصب خواهد شد. دایرکتوری جدیدی به نام “Truescore” به انضمام تمامی زیردایرکتوری ها که هیچ کدام از آنها نباید حذف شوند، به این درایو اضافه می شود.

دو دایرکتوری اصلی که همواره از آنها استفاده خواهد شد، عبارتند از :

 ” C:/truescore/scan”

” C:/truescore/score” 

تمامی فایل های اسکن شده و فایل هایی که باید امتیازدهی شوند را می توانید در این دایرکتوری قرار داهید. می توانید دایرکتوری های فرعی یا اصلی دیگری برای ذخیره کردن فایل های اسکن شده ایجاد کنید. لازم نیست که فایل های اسکن شده حتما در دایرکتوری truescore باشند.

 

اگر Java Runtimce  بر روی سیستم شما نصب نشده باشد، لازم است که ابتدا آن را نصب کنید.

این برنامه از پوشه ”  C:/truescore/score” استفاده خواهد کرد. زمانی که مجموعه ای از اهداف، امتیازدهی شدند گزینه ای برای گرفتن خروجی فایل با فرمت های csv و xls ایجاد و در این زیرشاخه قرار می گیرد. توضیحات بیشتری در مورد این فرآیند در مراحل بعدی از این راهنما ارایه خواهد شد.

مراحل مقدماتی کار

در این بخش مراحل آماده سازی را که باید قبل از استفاده از true score انجام دهید را توضیح می دهیم. این کار در واقع فرآیندی است که هر سازمان / انجمن / باشگاه تیراندازی قبل از شروع رقابت ها انجام خواهد داد.

از بارگزاری مشخصات همه شرکت کنندگان در مسابقه در فایل shooters.txt اطمینان حاصل کنید.

اساس این برنامه دو اصل “اسم تیرانداز” و “شماره تیرانداز” است. هر شرکت کننده باید دارای شماره تیرانداز اختصاصی باشد. این شماره باید از قبل به تیرانداز اختصاص یابد.

فایل shooters.txt در دایرکتوری C:/truescore/data قرار دارد. می توانید آن را هم ویرایش کنید یا اطلاعات جدیدی به آن وارد کنید یا در خود برنامه و از تب Add/Edit/Delete Competitors برای اضافه کردن مشخصات شرکت کنندگان استفاده کنید.

این فایل حاوی چهار فیلد است : شماره ی شرکت کننده، نام شرکت کننده، فضای خالی، فضای خالی، در این مرحله از دو فیلد آخر استفاده نمی شود اما یا باید به صورت پیش فرض باشد( بوسیله ویرگول جدا شود ). یا با اطلاعاتی مثل جنسیت و کلاس تیراندازی پر شود. نمونه فایل به این شکل است :

۱۱۸ ,Billy Chamberlain, Male, Senior

این فرآیند برای یک بار انجام می شود و زمانی که مشخصات تمامی اعضا کامل شد، برای همیشه به آن شکل می ماند. اگر بخواهید برنامه را روی کامپیوتر دیگر نصب نمایید، تنها کافی است فایل shooters.txt  را در آن کامپیوتر و در دایرکتوری برنامه کپی کنید. با اینکار پس از اتمام نصب برنامه نیاز به کامل کردن دوباره همه اسامی نخواهد بود.

بارکد مشخصات شرکت کنندگان 

برچسب های بارکد را برای هر شرکت کننده چاپ و روی اهداف بچسبانید. این اقدام یک گزینه انتخابی است. این برنامه بارکدها را که تنها شامل شماره شرکت کننده است می خواند و از آن برای شناسایی و قرار دادن نام تیرانداز جلوی آن استفاده می کند. فونت بارکد باید code 39 باشد.

استفاده از بارکد، گزینه ای انتخابی است و شاید چاپ کردن بارکدها برای شما مشکل باشد. اگر تصمیم دارید که از بارکد استفاده نکنید، مهم است که شماره شرکت کنندگان در جایی که می بایست بارکد قرار می داشت ، بصورت واضح بنویسید. {توصیه می شود پرینتر لیبل زن تهیه شود، مدل های مختلفی قابل تهیه است که ما از مدل Brother QL-800 استفاده می کنیم}

این برنامه زمانی که بارکدی را تشخیص ندهد متوقف شده و از شما درخواست خواهد کرد که شماره شرکت کننده را وارد کنید.

در صورتیکه بارکدی دارید ولی مشخصات شرکت کننده را در پایگاه داده ها وارد نشده، پیام زیر را دریافت خواهید کرد. دکمه تایید (OK) را کلیک کنید. پس از امتیاز دهی، باید به تب “امتیازها” بروید و فایل را به نام صحیح شرکت کننده تغییر دهید.

در صورت استفاده از بارکد ، باید آن را در گوشه ی سمت چپ بالای هدف نصب کنید. بارکد باید دقیقا داخل خط قرمز مشخص شده روی هدف چسبانده شود. این برنامه فقط سعی می کند تا کاراکتر ابتدایی بارکد را در داخل خط قرمز پیدا کند.  {نصب در مکان های دیگر روی هدف می تواند منجر به ایجاد خطا در زمان شناسایی بارکد باشد}

فونت بارکدها باید Code 39 باشد. ارتفاع ترجیحی برای بارکد ۱٫۵ سانتی متر است. با اینحال، می توان آن را کمی کوچک تر هم در نظر گرفت. عرض نوار ابعاد X 0.068 سانتیمتر است که در نتیجه طول کلی بارکد ۶ سانتی متر خواهد بود. در نتیجه، برای استفاده در مسابقات باشگاهی نیازی به بارکد نیست، می توانید تنها شماره ی تیرانداز را در فضای مخصوص به بارکد بنویسید. {توصیه می شود که برای مسابقاتی که تعداد تیرانداز شرکت کننده زیاد هستند، حتما از بارکد و یک پرینتر لیبل زن استفاده شود}

این تصویر موقعیت بارکد بر روی هدف نشان داده شده است.

 

پس از اتمام تنظیمات ، اکنون آماده شروع فرایند امتیاز دهی هستید.


نحوه ی امتیازدهی به مجموعه ای از اهداف

پس از انجام کلیه کارهای آماده سازی و تیراندازی به اهداف می توان امتیازدهی را را انجام داد. نکته مهم این است که به یاد داشته باشید که هر دسته از فایل های اسکن شده منجر به ایجاد یک فایل خروجی خواهد شد. توجه به این مطلب بسیار مهم است چرا که نام فایل خروجی همان نام باقی می ماند و اگر پس از گرفتن خروجی فایل، نام آن را تغییر ندهید، فایل خروجی جدید جایگزین فایل خروجی قبلی خواهد شد. { در واقع شما بعد از هر راند – Relay – نسبت به امتیازدهی تارگت ها اقدام می کنید. بعد از امتیازدهی اهداف راند قبل، فایل خروجی را به نام مثلا ARLV25R1 تغییر داده تا بعد از امتیازدهی راند بعدی، فایل جدید جایگزین فایل قبلی نشود}

گام اول : 

تمامی اهداف را به همان صورتی که گفته شد، اسکن کنید. اهداف باید صد در صد به صورت چهارگوش و همراستا و تراز قرار بگیرند. اگر اهداف کج اسکن شوند ممکن است در طول فرآیند امتیازدهی با مشکل مواجه شوید. با اینحال، این کجی قابل تصحیح است و در ادامه آن را توضیح خواهیم داد. اما در کل از این کار اجتناب کنید.

گام دوم : 

اگر برنامه true score از قبل باز نیست، آن را باز کنید.

اهداف اسکن شده را به دایرکتوری از پیش تعیین شده در دستگاه کامپیوتر یا لپ تاپ تان کپی کنید. بهتر است که اهداف مسابقات مختلف (راندها Relay ها ) را جدا نگه دارید و دایرکتوری ها را به شکل زیر ایجاد کنید :

C:/truescore/ARLV1 , C:/truescore/ARLV2, C:/truescore/RFLV1, C:/truescore/RFLV1

این یک اولویت شخصی است و شما باید آنچه را که برای شما مفید است انجام دهید.

شما می توانید هر بار برای یک شخص مشخص تنها یک هدف را امتیازدهی کنید، مگر اینکه به اهداف مختلف شماره رقبای مختلفی داده باشید. به طور مثال : از Billy Chamberlin با شماره ۱۱۱ برای هدف شماره اول و از Billy Chamberlin با شماره ۱۱۲ برای هدف شماره دوم استفاده کنید.

این یک اولویت شخصی است و شما باید آنچه را که برای شما مفید است انجام دهید.

اهداف مسابقات تفنگ بادی و تفنگ ریم فایر را نمی توان همزمان امتیازدهی کرد و باید اهداف تفنگ بادی باهم و تفنگ ریم فایر هم باهم – در مراحل جداگانه – امتیازدهی شوند.

گام سوم : 

کلاس تیراندازی را که قصد امتیازدهی به آن را دارید انتخاب کنید ، مثلا PCPLV25 . دلیل اینکه چرا باید نوع کلاس را انتخاب کنید این است که نام فایل خروجی شده شامل بخشی از فایل کلاس تیراندازی خواهد بود. مثلا PCPLV25 یا PCPHV25 .

زمانی که قصد امتیازدهی به اهداف تفنگ بادی را دارید گزینه تفنگ ریم فایر و زمانی که قصد امتیازدهی به اهداف تفنگ ریم فایر را دارید ، گزینه تفنگ بادی را انتخاب نکنید.

زمانی که مسابقه و کلاس آن را انتخاب کردید برروی کلید “Step 3” کلیک کنید.

 

تمامی تصاویری که اسکن کرده اید و می خواهید امتیازدهی شوند را انتخاب و سپس “Open” را کلیک کنید.

 

گام چهارم : 

وقتی که تمام تصاویر که در پنجره نمایش داده شدند را انتخاب کردید، روی کلید “Score” کلیک کنید. امتیازدهی شروع می شود.

امتیازدهی بسته به کیفیت تصویر اسکن شده و اندازه سوراخ شلیک ها (بادی و ریم فایر) ، حدود ۶ تا ۸ ثانیه برای هر هدف طول می کشد. شما متوجه خواهید شد که فرآیند امتیازدهی برای اهداف تفنگ ریم فایر سریع تر پیش می رود چرا که اندازه سوراخ شلیک ها بزرگ تر از اندازه شلیک های تفنگ بادی است.

در زمان امتیازدهی اهداف تفنگ بادی تجربه خواهید کرد که برنامه در مواردی قادر به تشخیص محل سوراخ شلیک نیست و باید نشان نمای برنامه را روی سوراخ شلیک قرار دهید.

اگر دایره را روی سوراخ گلوله قرار دهید، باید یکی از گزینه های : “تشخیص اتوماتیک امکان پذیر نیست” یا “بدون تیراندازی ” یا “تیراندازی چندگانه” را انتخاب کنید. اگر تیراندازی متعدد – Multiple Shots – در هدف بود و شما هم گزینه Multiple Shots را انتخاب کنید، برنامه روش امتیازدهی صحیح ( با توجه به قوانین امتیازی) را اعمال خواهد کرد.

اگر گزینه ای را انخاب نکنید ، پنجره زیر ظاهر می شود. (شما باید یکی از گزینه ها را با توجه به هدف و سوراخ شلیک انتخاب کنید)

پس از اتمام امتیازدهی ، پیامی با متن زیر ظاهر خواهد شد : ” scoring completed” / روی “OK” کلیک کنید.

پس از پایان امتیازدهی می توانید با عملیات زیر، نتایج را در قالب فایلی خروجی، دریافت کنید:

روی تب “score” کلیک کنید. پنجره ای با تمامی امتیازات باز خواهد شد. در پایین این پنجره ، کلید “Export scoresheet” قرار دارد. این کلید فایل خروجی را در هر دو فرمت xls و csv ایجاد خواهد نمود.

پنجره بالا نشان دهنده اتمام کار ایجاد فایل خروجی است. حال می توانید به دایرکتوری مد نظر بروید و فایل با فرمت xls (اکسل) را باز کنید. 

این فایل نتایج را در اکسل باز کنید و پرینت بگیرید.

 

 


خطاها یا مشکلات رایج

عدم تشخیص مرکز (center not detected) 

زمان اسکن کردن اهداف، قرارگیری هدف و اسکن آن باید ۱۰۰% چهارگوش باشد. بدین معنی که اضلاع (هر چهار ضلع) کناری هدف باید ۱۰۰% دقیقا در گوشه صفحه اسکنر قرار داشته باشند. در غیر اینصورت، هدف به صورت کج اسکن خواهد شد و زمانی که فرآیند امتیازدهی شروع شود پیام خطای ” Center of target not detected” را دریافت خواهید کرد. در این صورت باید نشانگر را با موس به مرکز سوراخ شلیک برده و کلید ” accept center of target” را کلیک کنید. باید برای هر هدف خارج از مرکز این کار را انجام دهید که مجموعا می تواند تا ۲۵ هدف باشد. {حتما مراحل اسکن اهداف را به درستی انجام دهید، رفع این خطا در صورت تکرار زیاد خسته کننده و باعث کندی روند امتیازدهی خواهد شد}

 

خطای Java Null Pointer 

این خطا زمانی رخ می دهد که سعی می کنید فایلی را خروجی بگیرید که امتیازدهی آن را تمام کرده اید. دلیل این خطا آن است که در طول فرآیند امتیازدهی، شماره شرکت کننده / تیرانداز در فایل شناسایی نشده است و برنامه نتوانسته است فایل خروجی را تولید کند. فرآیند گرفتن خروجی به نام تیرانداز و شماره تیرانداز در فایل خروجی نیاز دارد. لازم است تا به تب “score” بروید. در آنجا تمامی امتیازات را به همراه اسامی تیراندازان خواهید دید. اسامی غیر قابل شناسایی به صورت :

C:/truescore/scan/ARMxxx/xxx.jpg

نام گذاری می شوند. لازم است این نام را با نام و مشخصات صحیح فرد تغییر دهید. پس از اصلاح می توانید فایل خروجی را دریافت کنید.

مشکل دیگری که ممکن است با آن مواجه شوید این است که نام های دایرکتوری ممکن است با خط فاصله نوشته شده باشند مثل C:/score AR LV بجای C:/scoreARLV ! در نام های دایرکتوری هیچ خط فاصله ای نباید باشد. این موضوع اتفاقی است که اغلب رخ می دهد چرا که طبیعتا اسامی را به شکلی می نویسیم که قابل خواندن باشند.

 

خطای Competitor number not found  

 

شماره شرکت کننده به یک یا دو دلیل ممکن است پیدا نشود :

بارکد به صورت صحیح در گوشه چپ بالا نصب نشده و برنامه قادر به خواندن بارکد نباشد. {همانطور که در بخش های قبلی هم اشاره کردم، نصب بارکد در محل مشخص شده لازم است}

فرمت فایل shooter.txt صحیح نباشد و یا با ویرگول جدا نشده باشد یا در هر ردیف ۴ فیلد نداشته باشد.

در نتیجه برنامه نام تیرانداز را بر اساس نام فایل که در بخش قبل توضیح داده شد ایجاد خواهد کرد.

 


کلیات

تب “Target sheets” ، عملکرد بسیار مفیدی است که می توانید کل هدف را با انتخاب آن ببینید.

زماني كه هدف را انتخاب كرده باشيد مي توانيد كليد عملگر «Targets» را انتخاب كنيد. اين عملگر تنها يكی از هدف ها ( باکس هدف امتیازی) را نشان خواهد داد به نحوي كه مي توانيد يك تارگت تیراندازی شده را در وضعيت بزرگ شده آن ببينيد. با حركت به بالا يا پايين در سمت چپ، باکس های هدف بعدي نمايش داده خواهند شد و امتياز واقعي نيز نشان داده مي شود. از اين عملگر اغلب استفاده نمي شود، اما مي توان در مواقع اختلاف نظر از آن استفاده كرد. {مثل زمانیکه داوران امتیازدهی اختلف نظر دارند یا کمیته ی اعتراض درخواست کرده باشد}

فايل هاي تست نمونه قابل استفاده

برای آشنایی بیشتر با این برنامه، هدف های اسکن شده ای به پیوست این نرم افزار آمده است که می توانید از آنها برای امتیازدهی استفاده کنید. این اهداف دارای سناریوهای مختلفی هستند که می توانند موقعیت های امتیازدهی واقعی را شبیه سازی نمایند. { برای کار عملی و آموزش اولیه، کاربردی است}

هدف ۱ :

ARLV1 – این هدف دارای بارکد است و مراحل امتیازدهی بدون مشکل انجام خواهد شد. لازم است تا با استفاده از تب add/edit برنامه یا ویرایش فایل Shooters ، مشخصات تیرانداز را اضافه کنید.

شماره تیرانداز ۱۱۸  است و هر نامی می توانید برای آن استفاده کنید.

هدف ۲ :

RFLV1 : این هدف دارای بارکد است و مراحل امتیازدهی بدون مشکل انجام خواهد شد. لازم است تا با استفاده از تب add/edit برنامه یا ویرایش فایل Shooters ، مشخصات تیرانداز را اضافه کنید.

شماره تیرانداز ۱۱۵۵  است و هر نامی می توانید برای آن استفاده کنید.

هدف ۳ :

RFLV2 – این هدف دارای بارکد است و مراحل امتیازدهی بدون مشکل انجام خواهد شد. لازم است تا با استفاده از تب add/edit برنامه یا ویرایش فایل Shooters ، مشخصات تیرانداز را اضافه کنید.

شماره تیرانداز ۱۱۵۱  است و هر نامی می توانید برای آن استفاده کنید.


آماده سازی و ترجمه :

تیم امتیازدهی انجمن تیراندازان بنچ رست ایران 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

عضویت

این زمینه الزامی است.
این زمینه الزامی است.
این زمینه الزامی است.