این سند، پیرو ایجاد شفافیت بیشتر در قوانین امتیازدهی و تساوی امتیاز توسط انجمن تیراندازان بنچ رست ایران به عنوان عضو فدراسیون جهانی، ترجمه و در اختیار تیراندازان بنچ رست قرار می گیرد. تأکید می گردد این سند به معنی قوانین جدیدی نیست و صرفا شفافیت بیشتری برای بخش های امتیازدهی عنوان شده است. قوانین امتیازدهی مسابقات انجمن بر اساس قوانین WRABF بوده و به روز رسانی یا تغییرات در قوانین جهانی، از طریق انجمن اطلاع رسانی می شود.
8b. باکس امتیازی
تمام شلیک هایی که کادر محدوده ی تارگت های امتیازی (کادر آبی رنگ) را لمس یا اصابت روی خط و یا ورود به کادر داشته باشند، در امتیاز نهایی محاسبه خواهند شد. به استثنای خطای اولین شلیک (تنها در صورتی که تیرانداز قبل از هر شلیک دیگر، افسر میدان را مطلع نماید- زمان اضافی برای خطای شلیک اول لحاظ نمی گردد). محدوده ی شلیک های امتیازی، توسط خط آبی رنگ در تارگت های ۲۵ و ۵۰ متر مشخص می شود. چنانچه شلیکی این خط آبی را لمس و یا قطع کند، جزو شلیک های امتیازی، روی نزدیک ترین دیاگرام محاسبه خواهد شد.
محدوده ی شلیک های امتیازی، مشخص شده با کادر آبی رنگ :
در تصویر زیر، شلیکی که خط آبی را قطع کرده جزو شلیک های امتیازی دیاگرام شماره ی ۱ محاسبه می گردد. در این مثال، دیاگرام ۱ دارای دو شلیک محاسبه و امتیاز آن ۳ خواهد بود (امتیاز پایین تر منهای یک امتیاز جریمه ی شلیک دوگانه / بیش از 25 شلیک مجاز).
هر شلیک داخل کادر آبی و یا شلیکی که آن را لمس و یا قطع کند، بعنوان شلیک امتیازی نزدیک ترین دیاگرام (در این مثال دیاگرام ۲۱) محسوب می گردد.
شلیکی که بیرون از کادر آبی اصابت کرده باشد و خط آبی را لمس و یا قطع نکرده باشد، به عنوان شلیک های امتیازی محاسبه نخواهد شد.
8b. شلیک های مابین دیاگرام های امتیازی :
محدوده ی هر دیاگرام امتیازی توسط کادر قرمز رنگ مشخص شده است. چنانچه شلیکی به محدوده ی بین دو کادر قرمز اصابت کرده باشد، به طوری که نتوان معین کرد که مربوط به کدام دیاگرام است، شلیک مذکور به عنوان یک شلیک امتیازی بر روی دیاگرام سمت چپی، به عبارتی دیاگرام با شماره ی پایین تر، منظور خواهد شد. مثلا اگر شلیکی دقیقاً بین دو دیاگرام ۴و ۵ اصابت کرده باشد (و تعیین اینکه مربوط به کدام یک از دیاگرام هاست، ممکن نباشد)، به دیاگرام شماره ی ۴ تعلق خواهد گرفت و چنانچه شلیک دیگری بر روی دیاگرام شماره ی ۴ بوده باشد، قانون شلیک چندگانه، شامل آن خواهد شد.
C9b. تساوی در مجموع سه تارگت
- چنانچه در مسابقه ی یک کلاس خاص، تساوی امتیاز و تعداد ایکس رخ دهد، در اینصورت تساوی با مقایسه ی امتیاز اولین تارگت شکسته می شود: امتیاز بالاتر برنده خواهد بود و در صورت تساوی امتیاز، تعداد ایکس بالاتر برنده است.
- چنانچه در تارگت اول تساوی باقی مانده باشد، با مقایسه ی امتیاز (اول مقدار امتیاز و بعد تعداد ایکس) تارگت دوم و در صورت باقی بودن تساوی در تارگت دوم، با مقایسه ی امتیاز تارگت سوم، تساوی شکسته و برنده مشخص خواهد شد.
- اگر تا اینجای کار و بعد از مقایسه ی تارگت سوم نیز تساوی وجود داشت، حال FM تارگت اول، تعیین کننده ی برنده خواهد بود. در صورت باقی ماندن تساوی، FM تارگت دوم و در صورت تساوی مجدد، FM تارگت سوم، تعیین کننده خواهد بود.
- چنانچه تساوی FM در تارگت سوم نیز وجود داشته باشد، در اینصورت به هر دو تیرانداز رنک یکسان تعلق خواهد گرفت.
C9c. تساوی مجموع امتیازات تیمی (بیش از ۳ تارگت):
چنانچه در مجموع امتیازات تیمی، تساوی امتیاز و ایکس ایجاد گردد، این تساوی با مقایسه ی اولین تارگت تیرانداز با بالاترین امتیاز در هر تیم شکسته خواهد شد. امتیاز بالاتر برنده خواهد بود و در صورت تساوی مجدد، تارگت دوم و در صورت تساوی در تارگت دوم، مقایسه ی تارگت سوم تساوی را خواهد شکست. چنانچه در این مرحله نیز تساوی همچنان پابرجا باشد، به همین ترتیب گفته شده، مقایسه ی تارگت های دومین تیرانداز با بالاترین امتیاز هر تیم، تعیین کننده ی برنده خواهد بود و همین روال تا شکستن تساوی ادامه می یابد.
توجه کنید در مقایسه ی امتیازات مجموع تیمی، منظور از واژه ی امتیاز، ابتدا مقدار امتیاز و تعداد ایکس خواهد بود و در صورت تساوی این دو، شامل FM نیز خواهد شد. به این ترتیب که FM ابتدا در تارگت اول، سپس در تارگت دوم و بعد در تارگت سوم مقایسه می گردد و در صورت پاربرجا بودن تساوی، FM تارگت های دومین تیرانداز با بالاترین امتیاز به همین ترتیب مذکور تعیین کننده خواهد بود. در صورت پابرجا بودن مجدد تساوی نیز، FM تارگت های سومین تیرانداز با بالاترین امتیاز تعیین کننده خواهد بود، در صورت باقی بودن تساوی در این مرحله، به هر دو تیم رنک یکسان تعلق خواهد گرفت.